Graafwerken van kelders en funderingen

Wulteputte bvba - Lokeren  - Grondwerken De start van BVBA Wulteputte lag bij de klassieke graafwerken in Lokeren. Ook vandaag nog blijven grondwerken een belangrijk deel van onze activiteiten. Wij beschikken over de meest diverse graafmachines voor de meest diverse grondwerken.

Mogelijkheden

Uitgraven van kelders, funderingen of zwembaden. Bouwrijp maken van industrieterreinen.  Bouwpercelen voorbereiden op verkaveling. Voorbereiding wegeniswerken.

Kwaliteit

Het resultaat van grondwerken blijft nooit lang zichtbaar. Wat wij achterlaten, is de basis voor verdere bouwwerken. De kwaliteit van ons werk blijft echter wel heel lang heel belangrijk. Op slechte fundamenten kan u geen goed bouwwerk plaatsen. Daarom zorgen onze gedreven medewerkers steeds voor het respect voor alle kwaliteitsnormen. Wij werken snel en efficiënt, maar kwaliteit staat altijd voorop.

Contact opnemen

Contacteer ons voor alle grote en kleinere projecten. In een vrijblijvend gesprek zetten wij u graag uiteen wat onze mogelijkheden zijn. Vanuit Lokeren is Wulteputte actief in heel Vlaanderen en België.

Back to Top