Fidabo: Alle afbraak van gebouwen en metalen constructie

Afbraakwerken Fidabo in Lokeren (www.fidabo.be) is een familiebedrijf dat afbraakwerken doet in heel Vlaanderen. Zaakvoerder Boudewijn Wulteputte is sinds 1998 zelfstandig aannemer en begon in 2005 samen met zijn schoonbroer Filip Rogiers, Fidabo. Dit is een zusterbedrijf van Wulteputte bvba, actief in de wegenbouw en grondwerken. Zelf coördineert hij een team van 10 ervaren vakmensen voor wie geen enkele uitdaging te groot is. Zij zorgen voor vakmanschap en een feilloze afbraak.

Alle afbraak

Fidabo is gespecialiseerd in het afbreken van woningen, bedrijfsgebouwen en metalen constructies, evenals het ontmantelen van gebouwen.

Slopen tot 20 meter hoog

Fidabo heeft een eigen, uitgebreid machinepark met de juiste materialen om uw project tot een goed einde te brengen. Als topper beschikken wij over een kraan met slooparm tot 20 meter hoog om vakkundig werk te leveren bij hoge gebouwen met veel recuperatie materiaal.

Door de structurele samenwerking met Wulteputte uit Lokeren kunnen wij u een breed gamma aan werkzaamheden bieden, perfect gecoördineerd en uitgevoerd.

Back to Top